Meny
Student
Kontakt SiT
+Utveksling

Studentenes informasjonsTorg (SiT)

  • Urbygningen

    SIT holder til i første etasje i Urbygningen.

    Foto
    Statsbygg

Studentenes informasjonsTorg (SiT) er universitetets orakeltjeneste for studenter og holder til i første etasje i Urbygningen. SiT kan svare på det meste. Har vi ikke svaret selv, er vi alltid behjelpelige med å sette deg i kontakt med riktig person.

av SiT

Kontakt SiT

Kontaktinformasjon

Telefon: 67 23 01 11
E-post: sit@nmbu.no

Opptakskontoret: opptak@nmbu.no
Utveksling: utveksling@nmbu.no
Karrieresenteret: karse@nmbu.no

SiT har åpent:

  • Mandag til onsdag kl. 10.00-14.00
  • Torsdag kl. 10.00-17.00
  • Fredag stengt

Sted: Urbygningen, første etasje til venstre.

SiT er delt inn i fire deler:

1) Studentenes informasjonsTorg 
Det første som møter deg når du kommer til SiT er resepsjonen. Du trenger ikke avtale for å stikke innom. I åpningstidene våre sitter det alltid noen her som kan svare på spørsmål om studiestart, studieprogram, semesteravgift, Lånekassen, vitnemål, emner, innlevering av masteroppgave og andre administrative studenttjenester. Her holdes det også infomøter med tema som kan være interessante for studenter. Vaffeltorsdag er et ukentlig arrangement på SiT hvor studenter kan høre et kort foredrag om et relevant tema, bli kjent med andre og diskutere fag over en gratis vaffel. Følger du SiT på Facebook vil du kunne holde deg oppdatert på nyttige arrangementer og viktig informasjon som angår deg som student.

2) Opptakskontoret 
Har du spørsmål relatert til opptak til studier eller enkeltemner vil du kunne snakke med opptakskontoret. Du finner mye informasjon om opptak på nettsidene våre.

3) Utveksling 
Teamet som jobber med utveksling er også tilgjengelig for deg som ønsker å vite mer om eller planlegger å reise på utveksling. Her kan du få informasjon om ulike utvekslingsavtaler, opptakskrav, søknadsprosedyrer, stipendordninger, NOVA University Network etc. Er du utvekslingsstudent eller internasjonal programstudent ved NMBU vil de som jobber her kunne hjelpe deg med informasjon om oppstart, praktiske registreringer, signering av dokumenter, spørsmål om oppholdstillatelse m.m. Det finnes også mye informasjon på nettsidene våre for utreisende og innreisende studenter.

4) Karrieresenteret
Har du jobb- og karriererelaterte spørsmål er vår karriererådgiver tilgjengelig på SiT for drop-in onsdager kl. 10.00-12.00 og torsdager kl. 15.45-17.00. Her kan du komme innom med karriererelaterte spørsmål eller få søknad- og CV-sjekk. Karrieresenteret tilbyr også veiledning, kurs og oversikt over ledige stillinger. Mer informasjon finnes på Karrieresenterets nettsider.

Ansatte på SiT

Published 25. november 2015 - 9:49 - Updated 12. november 2018 - 11:47